Litet företag

alvacreativecollab.pt

ALVA Creative Collab är en film-, video- och reklambyrå för produktion, kommunikation och varumärke. Vi skapar filmer för ditt företag och får ditt varumärke att se professionellt och trovärdigt ut. Ta ett par minuter att titta på vår portföljwebbplats så kommer du att bli imponerad av kvaliteten och du kommer inte att kunna sluta.

soulheart.earth

HON är en modern utopi med retrocharm. Ett helande center på en ekologisk gård, som har skapat en gemenskap baserad på en medveten, suverän, miljövänlig livsstil baserad på principerna om kärlek, frid och vänlighet. Vi är värd för retreater, yoga, meditationer och aktiviteter som konserter, vi bjuder in barn att delta och husdjur är välkomna.

TopTal duktiga programmerare

Småföretag känner ofta brist på pengar när de anställer en programmerare, medan en traditionell frilansare inte går djupt in i dina problem och inte ger en optimal lösning. TopTal söker efter kvalificerade, erfarna och begåvade programmerare, DevOps-ingenjörer och andra specialister, som tycker om sitt arbete eftersom de kan göra det bekvämt på distans, de tillhandahåller även projektledning, detaljerade veckorapporter och juridisk support. De anställer också.

HostZealot servrar och support

Stabil och snabb server är ett av de obligatoriska villkoren för att göra kundflödet från din webbplats stabilt. Att ha stöd för din hårdvara och generella serverprogramvara, vilket ofta krävs även om du har en erfaren programmerare, hjälper till att säkra dina data och tillhandahålla en katastrofåterställningsplan i nödfall. HostZealot är ett team av människor som brinner för servrar.

Cookie-inställningar