Lite firma

alvacreativecollab.pt

ALVA Creative Collab er et film-, video- og reklamebyrå for produksjon, kommunikasjon og merkevarebygging. Vi lager filmiske videoer for din bedrift og får merkevaren din til å se profesjonell og troverdig ut. Ta et par minutter til å se på porteføljenettstedet vårt, og du vil bli imponert over kvaliteten og du vil ikke kunne stoppe.

soulheart.earth

HUN er en moderne utopi med retrosjarm. Et helbredelsessenter på en økologisk gård, som har skapt et fellesskap basert på en bevisst, suveren, miljøvennlig livsstil basert på prinsippene om kjærlighet, fred og vennlighet. Vi arrangerer retreater, yoga, meditasjoner og aktiviteter som konserter, vi inviterer barn til å delta, og kjæledyr er velkomne.

TopTal dyktige programmerere

Småbedrifter føler ofte mangel på midler når de ansetter en programmerer, mens en tradisjonell frilanser ikke går dypt inn i problemene dine og ikke gir en optimal løsning. TopTal søker etter kvalifiserte, erfarne og talentfulle programmerere, DevOps-ingeniører og andre spesialister, som liker arbeidet sitt da de kan gjøre det komfortabelt eksternt, de gir også prosjektledelse, detaljerte ukentlige rapporter og juridisk støtte. Også de ansetter.

HostZealot servere og support

Stabil og rask server er en av de obligatoriske betingelsene for å få kunden til å flyte stabilt fra nettstedet ditt. Å ha støtte for maskinvaren og generell serverprogramvare, som ofte er nødvendig selv om du har en erfaren programmerer, hjelper deg med å sikre dataene dine og gi en katastrofegjenopprettingsplan i nødstilfeller. HostZealot er et team av mennesker som brenner for servere.

Cookie-preferanser